KILMAN HEALTH Professional TUNING

Yrkesutbildning i TUNING®

 

Är du intresserad av personlig utveckling och av att maximera resultat och prestationer? Vill du hjälpa andra och själv utvecklas?

TUNING® är en banbrytande mental behandlingsmetod som snabbt och effektivt ger bestående resultat. Oavsett bakgrund kan du hjälpa familj, vänner och klienter att övervinna mentala blockeringar och ge kropp och själ programmeringarna som krävs för att nå mål, lösa upp svagheter eller stärka styrkor.

Kursen är för dig som vill växa som människa och brinner för att hjälpa andra att utvecklas snabbt och effektivt!

Kursen ger dig unika metoder och verktyg som är effektiva och kraftfulla, ger snabba resultat och är enkla att använda. Den öppnar en helt ny dörr till möjligheten att själv utvecklas som människa och att hjälpa klienter, familj och vänner att nå nya nivåer!

Idag upplever allt fler människor stress. Många känner sig otillräckliga, hinner inte med och saknar tillräcklig energi för att orka med vardagen. De flesta vet vad de borde göra för att må bättre, men de lyckas inte förändra sin situation. Gång på gång upprepar de samma misstag istället för att lägga energin på de omständigheter som kräver förändring.  Effekten blir att man hamnar i en nedåtgående spiral där man bekräftas genom att älta omständigheterna som hindrar en ny, förändrad situation.

Med hjälp av TUNING kan man identifiera vad som gör att man inte kommer ur gamla hjulspår, har ett självdestruktivt beteende eller gör fel prioriteringar i livet – och sedan få hjälp att ersätta det med en optimal programmering! Genom TUNING-systemet får klienten hjälp att programmera om sig själv till en ny förbättrad nivå.

Vad är TUNING?

TUNING är en revolutionerande mental behandlingsmetod, ett behandlingssystem som hjälper till att ta bort präglingar och programmeringar som begränsar oss och samtidigt hjälper till att öka motivationen och viljan att göra det som krävs för att må bättre. 

Systemet har utvecklats av Charlotte och Ulf Kilman som i mer än 30 år har sökt över hela världen för att hitta de mest effektiva metoderna för att hjälpa människor att må bra och ändra beteenden, tankar och känslor till det bättre.

TUNING kombinerar det bästa av olika tekniker för att via kroppens nervsystem och energibanor bygga upp de psykiska och mentala förmågorna. Kropp och själ programmeras att bygga upp nödvändig förmåga, söka medgång och hantera motgång i livet på bästa sätt så att klienten blir fri att uppnå sin fulla potential. 

Genom åren har TUNING hjälpt många klienter att förstå sina verkliga omständigheter och därigenom lyckas med att framgångsrikt hantera sådana saker som skilsmässor, att gå ner i vikt, tala inför grupp, bli bättre på att älska sig själva, sluta röka, hantera barn, chefer och sin partner, få mer energi, sova bättre och förbättra sina idrottsprestationer, t.o.m. till den nivån att man lyckats sätta världsrekord. Den gemensamma nämnaren är att man med hjälp av TUNING löst upp blockerande tankar och inre programmeringar som saboterar, oavsett om de kommit till av inlärda beteenden, uppväxtmiljö, rädsla eller olika trauman som satt djupa spår. 

Därför ska du utbilda dig i TUNING?

Idag är mental coaching en av världens snabbast växande industrier och omsätter miljarder varje år. Allt fler väljer att ta hjälp av en mentor eller coach för att snabbt nå sina mål i livet och behovet fortsätter växa i takt med att den psykiska ohälsan ökar i samhället.

Den traditionella sjukvården, psykiatrin och de mentala tränare som finns har svårt att hjälpa sina klienter med bestående förändringar. Ett av problemen är att metoderna som används ofta bara arbetar med cortex, den yttre delen av hjärnan, och att man inte kommer åt de inre strukturerna där reflexmässig oro, stress och andra invanda tankemönster och känslor går på autopilot.

Människans psykiska och mentala förmågor läggs redan under de första 10 åren av livet. För att ändra på vanor krävs det därför kraftfulla metoder. Med TUNING hjälper du klienten att programmera om sig själv för att lyckas i livet. Resultatet blir bestående.

 

Under utbildningen lär du dig:

  • Hur kroppens psyke och människans mentala förmågor interagerar med hjärnan, nervsystemet och kroppen, och vilka de vanligaste hindren är som blockerar oss från att inte må så bra som är möjligt.
  • Kunskap om olika tekniker och behandlingsformer som används för att balansera tankar, känslor, hormoner, nerver och energier i kroppen.
  • Hur du läser av kroppen korrekt för att kunna skapa balans och harmoni inför behandlingen, och hur du därefter använder nervsystemet för att göra en nulägesanalys av klienten.
  • Vilka tester och frågeställningar som är viktigast att genomföra för att säkerställa önskad förändring så snabbt och effektivt som möjligt, oavsett vad klienten vill ha hjälp med.
  • Hur man löser upp och tar bort mentala och känslomässiga hinder, fobier, stress och oro eller och andra trauman och besvär, och därigenom övervinner bakomliggande orsaker till ohälsa och stress.
  • Hur du hjälper dig själv och klienter att sätta gränser och må bra oavsett vad som händer i omvärlden, och vilka metoder som kan användas för att navigera rätt i vardagen beslut.
  • Hur man bygger ett handlingsprogram för att optimera sin fysiska och psykiska hälsa, och hur du bäst arbetar med TUNING-systemet för att få optimala effekter.
  • De bästa och effektivaste sätten att bygga upp det mentala immunförsvaret för att bättre kunna hantera motgångar och dra nytta av medgångar i livet.
  • TUNING-systemet i vardagen: metoder du själv och dina klienter kan använda för att navigera rätt i vardagen.

För att kunna vägleda och inspirera andra till framgångsrik förändring behöver du bli bättre på att lösa och hantera de utmaningar du möter i ditt eget liv. Därför kommer vi under utbildningshelgerna att arbeta aktivt med din egen utveckling.

Fysisk och psykisk hälsa går alltid hand i hand. Under kursen kommer vi därför även gå igenom vad vi på KILMANINSTITUTET under 30 år har sett är viktigast att tänka på och prioritera för att må så bra som möjligt.

Fakta

Utbildningen pågår under två helger (fredag-söndag) där Charlotte Kilman lär ut behandlingssystemet TUNING. Under utbildningen varvas teori och praktik. När du har gjort 50 behandlingar efter genomförd utbildning har du möjlighet att "köra upp" för att bli certifierad inom TUNING.

Plats: KILMANINSTITUTET, Rastaborgs slott, Ekerö

Tid: fredag 10-17, lördag och söndag 9.30-17

Förkunskaper: Inga, men det är bra att ha ett öppet sinne och viljan att lära nytt.

Pris: 19.000 kr exkl. moms (9.900 kr inkl. moms betalas vid anmälan, resterande belopp faktureras 10 dagar innan kursstart)

Lunch ingår inte men de som vill brukar åka iväg och äta en gemensam lunch på t ex asiatisk restaurang på Ekerö. Du kan även ta med egen mat.

"Innan jag gick Charlottes utbildning i TUNING trodde jag inte att det gick att ändra mentala förmågor snabbt och enkelt. Som golfspelare hade jag under många år arbetat mycket mentalt med olika tekniker men TUNING slår allt. Förutom att jag hjälpt många kunder har jag haft stor nytta av det själv när jag mött svårigheter i livet. Ett fantastiskt verktyg för dig som vill hjälpa andra känna och tänka rätt!"

Anette Strandemo
Forma ditt liv AB (utbildad i HKT och TUNING)
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.