KILMAN HEALTH Professional HKT

Brinner du för hälsa? Vill du jobba med att hjälpa människor att bli friskare eller prestera bättre? Då är det här yrkesutbildningen för dig!

Det här är en yrkesutbildning där du lär dig att leverera behandlingar i världsklass genom behandlingssystemet Holografisk Kinesiologi, HKT - utvecklat av Ulf Kilman. Ulf har behandlat klienter från hela världen och hjälpt alltifrån kroniskt sjuka att återfå sin hälsa till elitidrottare att ta stegen upp till den absoluta världseliten med sina HKT-behandingar.

Utbildningen KILMAN HEALTH Professional HKT hålls under 6 veckoslut (fredag-söndag) under ett halvår. Steg för steg kommer du att lära dig behandlingssystemet HKT (Holographic Kinesiology Treatment). HKT är en fysisk behandling som ställer nervsystemets funktioner till rätta, identifierar det som stör kroppen mest och skapar rätt förutsättningar så att immunförsvaret löser sina uppgifter och eliminerar problemen.

Din lärare är Ulf Kilman som också har utvecklat behandlingssystemet HKT. Han har arbetat med hälsa sedan början av 1990-talet. När Ulf Kilman inte kunnat hjälpa sina kunder med befintliga tekniker har han letat vidare tills han hittat lösningar på problemen han ställts inför. Han har utvecklat ett behandlingssystemet HKT för att på snabbast och enklast möjliga sätt kunna hjälpa människor att bli friska och prestera på topp. Genom att läsa av klientens nervsystem och kombinera läror inom medicin, akupunktur, osteopati, homeopati, kraniosakrala behandlingar och flera andra alternativmedicinska tekniker, har Ulf satt ihop behandlingssystemet som han sett är effektivast för att få kroppen att arbeta rätt.

Under utbildningen får du lära dig hela behandlingsgången för en HKT-behandling, där du löser upp grunden till problem och lär kroppen hur den skall arbeta.

Vem ska utbilda sig i HKT?

I filmen berÀttar Ulf Kilman lite om vad som krÀvs av dig och om vad du kommer lÀra dig under utbildningen.

 

AnmÀl dig till utbildningen för att sÀkra din plats.

Är du nyfiken inom hälsa och villig att lära? Vill du förbättra din förmåga att hjälpa människor att uppnå en bättre hälsa? Föredrar du att fokusera på sådant som faktiskt fungerar och löser problem istället för att följa massan? Då är detta utbildningen för dig!

Under utbildningen navigerar Ulf skickligt mellan beprövade och nya metoder, aktuell forskning och de senaste insikterna inom bl.a. neurosciense. Du lär dig att se helheten, förstå påverkansfaktorer och samband i kroppen. Ulf lär ut hur man med hjälp av HKT behandlingssystemet knyter samman detta för att hjälpa klienten att bli frisk.

Räkna med att få helt nya insikter, och redan direkt efter utbildningen kommer du att kunna leverera fantastiska resultat!

Du får lära dig:

 • Grunderna i kinesiologi och tekniker för att få kroppen i balans

 • Muskeltester – hur och varför?

 • Grundläggande kunskaper i anatomi, akupunktur och nervsystemet

 • Mental kinesiologi

 • Hur man undviker vanliga fallgropar
 • Strukturella behandlingsmetoder

 • Kodsystem

 • Näringskemiska behandlingar

 • Elektromagnetisk kinesiologi - akupunktur, mentalt och droppar

 • Helhetsbehandling med holografisk kinesiologi®

 • Hur du säkerställer ett hållbart resultat av din behandling

Utbildningen är praktiskt inriktad och håller en hög takt där vi varvar teoretiskt kunnande och intressanta exempel med praktiska metoder. Du praktiserar det du lär direkt, och mellan utbildningstillfällena har du tid att öva på delarna du hittills har lärt dig. Som en bonus kommer du dessutom att lämna utbildningen med bättre hälsa och vara bättre rustad för att möta livets utmaningar.

Fakta

Plats: KILMAN HEALTH, BryggavÀgen 127, 178 31 Ekerö

Datum:
Helg 1: 20-22 september 2024
Helg 2: 18-20 oktober 2024
Helg 3: 15-17 november 2024
Helg 4: 13-15 december 2024
Helg 5: 17-19 januari 2025
Helg 6: 21-23 februari 2025

Tid: fredag 10-17, lördag och söndag 9.30-17

Förkunskaper: Inga, men det Àr bra att ha ett brinnande intresse för hÀlsa, nyfikenhet och ett öppet sinne. Det Àr ocksÄ bra att sjÀlv vilja bli friskare, eftersom deltagarna fÄr öva pÄ varandra under utbildningen.

Pris: 75 900 kr exkl. moms (9.900 kr inkl. moms betalas vid anmÀlan, resterande belopp faktureras 10 dagar innan kursstart)
Kostnad för nosoder tillkommer. Faktureras vi kurstillfÀlle nr 4. Priset varierar dÄ inköpspriser varierar vÀldigt mycket.

Lunch ingÄr inte men de som vill brukar Äka ivÀg och Àta en gemensam lunch pÄ t ex asiatisk restaurang pÄ Ekerö. Du kan Àven ta med egen mat.

Vi förbehÄller oss rÀtten att stÀlla in kursen senast 14 dagar innan kursstart vid för fÄ deltagare.
DÄ sker full Äterbetalning av anmÀlningsavgiften eller ombokning till nytt kursdatum.

Avbokningsregler för Kilman Health Professional HKT:
Avbokning mer än 10 dagar innan kursen – hela kursavgiften betalas tillbaka
Avbokning mindre än 10 dagar innan kursen – du får tillbaka 50% av kursavgiften
Avbokning mindre än 48 timmar innan kursen – ingen återbetalning sker

AnmÀl dig till utbildningen

VÀlj kursstart för KILMAN HEALTH Professional HKT och anmÀl dig!

Kursstart

20/9 2024

75 900 kr exkl. moms

Kursdatum: 20-22 sep 2024, 18-20 okt 2024, 15-17 nov 2024, 13-15 dec 2024, 17-19 jan 2025, 21-23 feb 2025

ANMÄL DIG HÄR!

"NÀr jag pÄbörjade Ulfs utbildning hade jag redan arbetat som kinesiolog i flera Är och hade nöjda kunder men jag hade hört att Ulf Kilman hade Ànnu bÀttre metoder. Redan efter första utbildningshelgen fick jag lÀra mig nya saker som gjorde att jag kunde göra stora förbÀttringar med mina behandlingar. Jag har nu arbetat med dessa metoder under mÄnga Är och fascinerats av hur fantastiskt effektivt det Àr för bÄde friska och sjuka som vill mÄ bÀttre. Stort tack för utbildningen till vÀrldens bÀsta yrke!"

Pernilla Carrier
Team Pernilla Carrier
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.