Hälsoföreläsningar med KILMAN HEALTH och gäster

Se våra hälsoföreläsningar GRATIS! Allt du behöver göra är att registrera dig med din mailadress. 

Alla kan må bättre, få bättre näringsstatus, bli uthålligare, friskare eller mer energiska.

Under våra föreläsningar du dig det viktigaste att tänka på för att boosta ditt immunförsvar och må så bra som möjligt.
Med oss har vi gästföreläsare som sätter sin prägel på föreläsningens tema. I vår första föreläsning deltar hälsoinspiratören Leila Söderholm som delar med sig av sina bästa tips för att göra din vardagsträning enkel, effektiv och lättillgänglig. Fler föreläsningar kommer  att publiceras löpande!

Registrera dig så mailar vi dig en länk till föreläsningarna!

När du registrerar dig så skapar vi ett konto åt dig där du löpande får tillgång till våra föreläsningar. Vi mailar dina inloggningsuppgifter till din mailadress så snart du har registrerat dig. Om du redan har ett konto hos oss så får du tillgång till föreläsningarna på ditt befintliga konto när du registrerar dig. Vi mailar dig en bekräftelse och länk!

Be your best! Do your best!

Under föreläsningarna får du bland annat lära dig:

  • det viktigaste att göra för att boosta ditt immunförsvar och må så bra som möjligt
  • det viktigaste att undvika för att må så bra som möjligt
  • att själv testa vad din kropp mår bra av och vad du ska undvika

"Oerhört proffsig föreläsning. Det är nästan förvånande att se hur fantastisk kroppen är och hur den reagerar. Jag rekommenderar alla som vill må bättre och är beredda att göra något åt det att gå på denna föreläsning och lära av Charlotte och Ulf Kilman."

Kishti Tomita
sångerska, röstspecialist och domare i Idoljuryn

Om KILMAN HEALTH

KILMAN HEALTH forskar, behandlar och utbildar människor till att uppnå ökad energi och bättre hälsa med hjälp av rätt kommunicerande nervsystem, effektiv naturlig näring och fungerande immunförsvar. Klienterna vill må bättre, få bättre näringsstatus, bli uthålligare, friskare eller mer energiska. Det handlar om vanliga människor men också om välkända elitidrottare och OS-medaljörer såsom Lars Frölander och Therese Alshammar, Vasaloppsvinnare som Britta Johansson Norgren, fotbollsspelare (t. ex. Martin Mutumba, Henok Goitom, Mattias Johansson m. fl.) friidrottare, ishockeyspelare, cyklister,  styrkelyftare, golfare och många andra som jagar topp-prestationer.

Charlotte och Ulf Kilman

Charlotte och Ulf Kilman har under mer än 30 år specialiserat sig på att hitta, förstå och utveckla metoder och produkter som bäst och snabbast hjälper människan att bli friskare och må bättre. Tillsammans har de med stor framgång utvecklat behandlingssystemen HKT® (Holographic Kinesiology Treatment) och TUNING® som de både erbjuder behandlingar och utbildningar i.

HKT® är en fysisk behandling som ställer nervsystemets funktioner till rätta, identifierar det som stör kroppen mest och skapar rätt förutsättningar för immunförsvaret att lösa sina uppgifter och eliminera problemen. TUNING® är en mental behandling där man programmerar kroppen att göra rätt reflexmässigt, även när vi är trötta, stressade eller oförberedda.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.