Hälsoföreläsning

Välkommen till hälsoföreläsning med Charlotte och Ulf Kilman och hälsoinspiratören Leila Söderholm den 19 oktober 2020. 

Gästföreläsare: Leila Söderholm

Hälsoinspiratören Leila Söderholm är bland annat känd från TV4, där hon ofta syns som träningsexpert i Nyhetsmorgon. Leila kommer att dela med sig av sina bästa tips för att göra din vardagsträning enkel, effektiv och lättillgänglig.

Under föreläsningen får du lära dig:

  • det viktigaste att göra för att boosta ditt immunförsvar och må så bra som möjligt
  • det viktigaste att undvika för att må så bra som möjligt
  • att själv testa vad din kropp mår bra av och vad du ska undvika

  • hur du kan göra din vardagsträning enkel, effektiv och lättillgänglig

Be your best! Do your best!

Fakta

Datum: den 19 oktober 2020

Tid: kl 18-19

Plats: Finlandshuset, Snickarbacken 4, Stockholm (vi välkomnar 45 personer på plats)

Pris: 250 kr, produkt från FRIWAY ingår (du kan också delta online, det är gratis och utan produkt)

Delta online: Vi kommer att livesända föreläsningen på vår Youtube-kanal eller Facebook-sida för att så många som möjligt ska kunna delta. Anmäl dig nedan om du vill delta online så skickar vi ut instruktioner om hur du gör för att ansluta inför föreläsningen.

Anmäl dig till hälsoföreläsningen

Vi välkomnar 45 personer på plats i Stockholm. Du som väljer att delta på plats får en produkt från FRIWAY på köpet, välj mellan BASIC och WELL nedan.

Produkt: WELL

250 kr

Var med oss på plats i Stockholm. En flaska WELL ingår. 

ANMÄL DIG HÄR

Produkt: BASIC

250 kr

Var med oss på plats i Stockholm. En förpackning BASIC ingår. 

ANMÄL DIG HÄR

Anmäl dig till att delta online!

Vi kommer att livesända föreläsningen på vår Youtube-kanal eller Facebook-sida för att så många som möjligt ska kunna vara med. Anmäl dig här om du vill delta online! Inför föreläsningen kommer vi att maila ut instruktioner om hur du följer oss, det är gratis att vara med.

"Oerhört proffsig föreläsning. Det är nästan förvånande att se hur fantastisk kroppen är och hur den reagerar. Jag rekommenderar alla som vill må bättre och är beredda att göra något åt det att gå på denna föreläsning och lära av Charlotte och Ulf Kilman."

Kishti Tomita
sångerska, perfektionist och domare i Idoljuryn

Om KILMAN HEALTH

KILMAN HEALTH forskar, behandlar och utbildar människor till att uppnå ökad energi och bättre hälsa med hjälp av rätt kommunicerande nervsystem, effektiv naturlig näring och fungerande immunförsvar. Klienterna vill må bättre, få bättre näringsstatus, bli uthålligare, friskare eller mer energiska. Det handlar om vanliga människor men också om välkända elitidrottare och OS-medaljörer såsom Lars Frölander och Therese Alshammar, Vasaloppsvinnare som Britta Johansson Norgren, fotbollsspelare (t. ex. Martin Mutumba, Henok Goitom, Mattias Johansson m. fl.) friidrottare, ishockeyspelare, cyklister,  styrkelyftare, golfare och många andra som jagar topp-prestationer.

Charlotte och Ulf Kilman

Charlotte och Ulf Kilman har under mer än 30 år specialiserat sig på att hitta, förstå och utveckla metoder och produkter som bäst och snabbast hjälper människan att bli friskare och må bättre. Tillsammans har de med stor framgång utvecklat behandlingssystemen HKT® (Holographic Kinesiology Treatment) och TUNING® som de både erbjuder behandlingar och utbildningar i.

HKT® är en fysisk behandling som ställer nervsystemets funktioner till rätta, identifierar det som stör kroppen mest och skapar rätt förutsättningar för immunförsvaret att lösa sina uppgifter och eliminera problemen. TUNING® är en mental behandling där man programmerar kroppen att göra rätt reflexmässigt, även när vi är trötta, stressade eller oförberedda.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.