KILMAN HEALTH @WORK

Vill du inspireras och lÀra dig nytt Àr KILMAN HEALTH @work en vidareutbildning för dig som arbetar med hÀlsa. Under 3 dagar lÀr Ulf Kilman ut det han sett Àr viktigast för att kunna fÄ en mÀnniskokropp att fungera optimalt och kunna prestera pÄ topp. Ulf har hjÀlpt kroniskt sjuka att bli friska och fÄtt elitidrottare vinna VM och OS-guld.

Du får lära dig:

  • Hur kroppens kommunikation och immunförsvar aktiveras effektivast
  • Det viktigaste för att få en kropp i balans
  • Hur kroppen och nervsystemet samverkar
  • Hur nervsystemet läses av korrekt
  • Hur du upptäcker vätskebrist, obalanser, näringsbrister mm
  • Hur t ex näringsbrister åtgärdas
  • Testa vilken kost och näring som passar din kund och vad som skall undvikas
  • Undvika fallgropar och fel svar
  • Hur du maximerar effekten av ditt arbete med kunder
  • Avsluta en behandling korrekt för bestående resultat!

Är kursen @work nĂ„got för dig?

Ulf Kilman berÀttar om vem kursen riktar sig till och om vad du kommer lÀra dig om du gÄr @work.

 

Boka din plats pÄ @work!

Om Ulf Kilman

Ulf är nyfiken och har arbetat med hälsa i över 30 år. När han inte kunnat hjälpa sina klienter med befintliga tekniker har han letat vidare eller tvingats utveckla egna metoder och produkter allt för att kunna lösa alla problem. Tillsammans med sin fru Charlotte har Ulf utvecklat HKT (fysiska behandlingar) och TUNING (mentala behandlingar) som hjälper människor att bli friskare och prestera på topp. Nyckeln till framgång är precision och genom att använda klientens nervsystem i varje moment kan han veta exakt vad som är bäst att göra istället för att tro eller känna vilket kan bli fel. Ulf har studerat nutrition, medicin, akupunktur, osteopati, homeopati, kraniosakrala behandlingar, kinesiologi och flera andra alternativmedicinska tekniker och genom att kombinera det bästa från dessa tekniker har han kunnat skapa ett framgångskoncept som ger bevisade resultat.

Sedan 2008 utbildar Ulf i sina läror och 2018 började han hålla kortare utbildningar för terapeuter som naprapater, kiropraktorer, massörer, tränare, coacher, PT och andra som redan arbetar med att hjälpa människor att må och prestera bättre.

Fakta

Plats: KILMAN HEALTH, Bryggavägen 127, 178 31 Ekerö
Tid: 10.00-17.00 fredag och 9.30-17.00 lördag och söndag.
Pris: 12.900 kr exkl. moms (16.125 inkl. moms)

Lunch ingår inte men de som vill brukar åka iväg och äta en gemensam lunch på restaurang. Det går även bra att ta med egen mat om så önskas.

Avbokningsregler för @work:
Avbokning mer än 10 dagar innan kursen – hela kursavgiften betalas tillbaka
Avbokning mindre än 10 dagar innan kursen – du får tillbaka 50% av kursavgiften
Avbokning mindre än 48 timmar innan kursen – ingen återbetalning sker

VÀlj ett tillfÀlle som passar dig och boka din plats!

KILMAN HEALTH @work

19-21/4 2024

12.900 exkl moms

AnmÀl dig till kursen den 
19-21 april 2024.

ANMÄL DIG HÄR

"MÄndagen efter kursen hade jag tre kunder som jag gjorde denna behandling pÄ och resultaten var enastÄende. Redan tidigare hade jag haft bra effekt och mina kunder var nöjda. En av dem har haft vÀrk i 30 Är och efter jag gjort det jag lÀrt mig i helgen försvann vÀrken och kunden ringde mig pÄ kvÀllen och sa att han fortfarande var smÀrtfri. Magi! Tack för denna kunskap! Alla skulle gÄ denna kurs om de visste hur bra den var."

Markus Greus, grundare Optimum-metoden
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.