KILMAN HEALTH @home

Vill du få mer energi i vardagen, må bättre eller förbättra dina träningsresultat? Vi har under 30 år specialiserat oss på hälsa och hur man gör för att maximera sin hälsa och energi. KILMAN HEALTH @home är en tvådagarsutbildning för privatpersoner, där vi lär ut det viktigaste för att kunna optimera sin hälsa! Du kommer att lämna helgkursen med kunskaper du direkt kan använda för att förbättra din egen och familjens dagliga hälsa.

Välj ett tillfälle som passar dig att lära dig det viktigaste om hälsa

KILMAN HEALTH @home

13-14/11 2021

2.900 kr inkl moms

Anmäl dig till kursen den 13-14 november 2021.

Kursledare: Ulf Kilman

FULLBOKAD!

KILMAN HEALTH @home

4-5/12 2021

2.900 kr inkl moms

Anmäl dig till kursen den 4-5 december 2021.

Kursledare: Ulf Kilman

FULLBOKAD!

KILMAN HEALTH @home

29-30/1 2022

2.900 kr inkl moms

Anmäl dig till kursen den
29-30 januari 2022.

Kursledare: Ulf Kilman

FULLBOKAD!

Lär dig det allra viktigaste…

… för att skapa en livsstil som bygger upp ditt immunförsvar och din hälsa!

… för att veta vilken mat och vilka produkter som är bra för dig och vad du skall undvika!

… att göra för att kunna bli starkare och alltid kunna stå emot det du vet stör din kropp!

Du får lära dig:

  • Hur fantastisk kroppen är och hur du kan hjälpa den.
  • Hur kroppen och nervsystemet fungerar och samspelar.

  • Hur du skall balansera kroppen och läsa av nervsystemet korrekt.

  • Att testa kost och näring och hur man undviker fallgropar.

  • Vad du skall göra och undvika för att bygga upp kroppens immunförsvar på naturlig väg.

Under två dagar får du lära dig mer om kroppens verklighet och hur du snabbt, enkelt och exakt kan läsa av och kunna veta vad som är bra för dig och vad du skall undvika för att kunna må så bra som möjligt. Allt för att kunna må bättre, få mer energi över i vardagen, bli friskare, prestera bättre, förbättra dina tränings- eller tävlingsresultat alternativt bara bli bättre på att ta vara på dig själv och minimera risken för skador och sjukdomar i framtiden.

De som lär sig leva efter kroppens sanning åldras inte som andra då de kan undvika att tära på kroppens resurser och istället börja bygga upp dem.

Om Ulf Kilman 

Ulf Kilman har sedan början på 90-talet hjälpt kunder att bli friska och högpresterande. Kunder som Lars Frölander tackar honom för sitt OS-guld simning 2000, Henok Goitom för AIKs SM guld i fotboll 2018 och Britta Nordgren för att han hjälpte henne tillbaka efter barnafödande när hennes kropp inte längre svarade på träningen. 2017 vann hon Vasaloppet och 2018 hela Ski Classic och 2019 vann hon Vasaloppet igen, vilket gör henne till en av de uthålligaste kvinnorna i världen.

2008 började Ulf utbilda i sina tekniker som ger bevisade resultat. Nu kan du som privatperson lära dig det viktigaste för att höja din energinivå i vardagen.

Fakta

Plats: KILMANINSTITUTET, Rastaborgs slott, Ekerö
Tid: 9.30-17.00 båda dagarna.
Pris: 2900 kr inkl. moms 

Lunch ingår inte men de som vill brukar åka iväg och äta en gemensam lunch på t ex asiatisk restaurang på Ekerö. Det är även möjligt att ta med egen mat om så önskas.

"Tack för en mycket spännande, intressant och fascinerande kurs i helgen som var så inspirerande. Jag kan lyssna och lära i veckor och tröttnar aldrig på att lära mig mer om denna kunskap. I vanliga fall blir man trött efter en kurs men jag var pigg när jag avslutade i söndags och det håller i sig 😊"

Annika H

"Deras helgkurs i kinesiologi för husbehov var enormt nyttig och användbar - jag kom därifrån i ett bättre fysiskt skick och med kunskap om vad min kropp tål och inte; allt från skor till teer, andra livsmedel, naturläkemedel och deodorant. Kroppen vet!"

Ann-Mari Ö
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.